U bent hier

KLJ Noorderwijk 85 jaar - Zomercafé op 19/5

Herentals
03.05.2019 - 13.12u
Door: Mark Jaspers

Dit KLJ-jaar is KLJ Noorderwijk 85 jaar geworden. Om dit te vieren, organiseren ze op zondag 19 mei een groot zomercafé op hun terreinen.  Er zullen hapjes en drankjes zijn aan KLJ-prijzen, optredens van Jorsi en The Yummy Mouths, een groot springkasteel, veel spelletjes en super veel ambiance.

Doorheen de dag is er ook een free podium waar iedereen van Noorderwijk en omstreken het beste van zichzelf komt geven. Hiervoor kan je je ook nog inschrijven door een mailtje te sturen naar kljnoorderwijk@hotmail.com

In hun lokaal zelf gaan ze ook terug in de tijd. Je zal daar foto's uit de oude doos vinden, affiches van voorbije evenementen en oude tenuetjes. Ideaal om een beetje melancholisch te worden.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto