De Heiknuiters van Winkelomheide Geel weten wat feesten is. Op 2 maart staat er een grandiose stoet en carnavalbal op het programma.

Sympathieke Heiknuiters-voorzitter Paul Turlinckx mocht een tof carnavelprogramma voorstellen.   Voor de 49e keer zullen 50 groepen een grandiose parade brengen.  Ook het carnavalslied van de Heiknuiters zal vaak weerklinken.

Prins Kevin 1 en Prinses Sylvie 1 staan klaar voor één groot carnavalsfeest.

Zaterdag 2 maart :   carnavalstoet in straten van Winkelomheide vertrek stipt om 14.11u  gevolgd door carnavalbal in Euro Gijbels hall Winkelomheide met disco Atlantis en orkest  Prins Junior Band.

Op 3 maart volgt het verkleed kindercarnavalsfeest in Euro Gijbels Hall  Winkelomheide.

Prins Kevin 1 (28) is geboren en getogen in Geel Winkelomheide, al 13 jaar actief medewerker bij de Heiknuiters. 
Kevin heeft een diploma boekhouden-informatica behaald aan het Sint-Maria Instituut in Geel.   In het dagelijkse leven, werkt hij als ophaler bij de IOK.  Zijn hobby's : fitnessen en films kijken en af en toe durft hij een lekker potje koken.

Prinses Sylvie 1 geboren Gelenaar met haar 21 lentes is zij de jongste prinses van de dynastie van de Heiknuiters,  reeds 15 jaren danst zij bij de dansmariekes.  Ze is afgestudeerd als lerares lager onderwijs aan de KHL.  Sylvie werkt bij Nike Laakdal, haar hobby's zijn zingen en dansen.

Beelden Staf Kempenaers / Nnieuws