Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Knappe Art Gaze expo

Art Gaze komt voort uit een fascinatie voor de natuur en een passie voor interieurdesign. Je kent vast dat gevoel... wanneer je reist en getuige bent van de betoverende kleuren van een zonsondergang of je bevindt je in een adembenemend landschap, waardoor je urenlang wilt blijven staren.

Het geeft een gevoel van schoonheid, bewondering en geborgenheid. De natuur biedt zoveel schoonheid dat ik met Art Gaze beoog om deze bewondering voor natuurlijke elementen naar binnen te brengen om datzelfde gevoel vast te houden in ieders veilige thuishaven.

Het is daarnaast eveneens een uitnodiging om vaker naar buiten te gaan en de bewondering voor de natuur te versterken. In mijn werken creëer ik een dimensie van artistieke expressie die wordt gekenmerkt door de intieme samenwerking tussen mens en natuur. De natuur is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een partner in het creatieve proces. Elk kunstwerk is doordrenkt van deze natuurlijke input, waarbij ik de natuur als mede-schepper beschouw.

Geen twee Art Gaze kunstwerken zijn hetzelfde. Maatwerk is van cruciaal belang in mijn artistieke proces, waarbij de unieke eigenschappen van de natuur samensmelten met de eigenheid van de klant om iets uitzonderlijks te creëren. Mijn achtergrond als psychologe helpen me om een kunstwerk te laten aansluiten op de eigenheid van de klant.

Daarnaast ben ik enorm gefocust op de integratie met het interieur. Dit kan al van bij het ontwerp waardoor ik heel graag samen werk met interieurontwerpers. Art Gaze begrijpt de kracht van kunst bij het vormgeven van leefruimtes. De kunstwerken zijn ontworpen om naadloos in de interieurs te passen waarin ze zich bevinden, waardoor een harmonieuze eenheid ontstaat tussen kunst en leefomgeving.

Dit is wat Art Gaze uniek maakt.

Art Gaze nodigt u uit op een reis door de wonderlijke wereld van kunst die voortkomt uit de diepe band tussen mens en natuur. Het is een reis waar de schoonheid en eenvoud van de natuur tot leven komen in kunstwerken die speciaal zijn gemaakt om uw eigen leefruimte te verrijken.

Laat u onderdompelen in de schoonheid, originaliteit en eerbied voor de natuur die Art Gaze belichaamt en ontdek hoe kunst en natuur samenkomen in een perfecte harmonie van maatwerk en creativiteit.'

8 mrt - 10 mrt

Art Gaze expo : Maison Neuf Vismarkt 9, 2260 Westerlo - Tentoonstelling - geschikt vanaf 18 jaar.

  • Vrijdag 8 maart van 19:00 tot 23:00
  • Zaterdag 9 maart van 10:00 tot 17:00
  • Zondag 10 maart van 13:00 tot 16:00

Vismarkt 9, Westerlo, België

Deel dit artikel