Op zaterdag 9 (om 20u) en op zondag 10 februari (om 15u) presenteren Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen Hallaar en Kobe Van Herwegen "Magie & Melodie": Kobe's magische wereld met een vleugje fanfaremuziek. Deze unieke voorstelling vindt plaats in Cultureel Centrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen schreef ooit 'Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek'.

Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt.

Hiervoor zullen De Berthoutzonen en Kobe Van Herwegen zorgen. Jij kunt dit vanop de eerste rij meemaken.

Kobe is gekend van o.a. AbraKOdabra op Ketnet en zijn hierop gebaseerde theatershow. Zijn creativiteit kan hij ondertussen kwijt bij Studio 100 en binnenkort dus ook bij onze fanfare. Met zijn magische trucs en op o.a. de muziek uit de Efteling nemen Kobe en de Berthoutzonen u mee naar een andere wereld.

Speciaal voor jeugdbewegingen en groepen jongeren doen we een magische actie op zondag 10 februari in de namiddag (15-17u). Groepen van minimum 10 personen waarvan het merendeel jonger dan 16 jaar is (groep met begeleiders) kunnen een ticket in voorverkoop bekomen aan 5€ per persoon.

Iedereen welkom.

Kun je niet op zondag, kom dan op zaterdag!

Neem zeker contact op voor eventuele speciale voorwaarden.

Voor kaarten of informatie: info@berthoutzonen.be of onze website www.berthoutzonen.be

Zie ook onze facebookpagina

https://www.facebook.com/groups/225392018271/

Bekijk ook zeker ons promofilmpje op

http://www.berthoutzonen.be/files/Magie en Melodie_Met animatie 5.mp4