Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kobe Vercauteren : "Onderwijs blijft essentieel onderdeel van de Kampus" - extra foto's

Kampus Vorselaar

De Kampus in Vorselaar is de nagelnieuwe naam van het project dat eerst door het leven ging als de kinder- en jongerencampus. De naam Kampus is hiervan een afkorting maar werd ook gekozen omdat Vorselaar bekend staat als het K-dorp met zijn kasteel, kapelletjes, klooster, kerk, kaak,

Kobe Vercauteren, schepen vrije tijd en kinderopvang : "Onderwijs blijft een essentieel onderdeel van de Kampus en vormt het woord kamp de link met de jeugdverenigingen die gebruik maken van de site.

Doorgedreven medegebruik was dan ook het uitgangspunt bij de voorbereiding van dit project waar basisschool de Knipoog, jeugdverenigingen, kinderopvang, speelpleinwerking, jeugdhuis en nog andere organisaties hun thuis zullen vinden.

Daarnaast werd er een grote oppervlakte onthard en hierdoor meer groen binnen gebracht in de Cardijnlaan en het centrum van Vorselaar. Door de gewijzigde verkeerssituatie wordt de omgeving heel wat veiliger in de toekomst voor alle gebruikers van de site", besluit een tevreden schepen Vercauteren.

https://vorselaar.be/leven-welzijn/campus/

Foto's Adrie de Kok/ NNieuws.

Kampus Vorselaar

Kampus Vorselaar

Kampus Vorselaar

Deel dit artikel