U bent hier

Koen Roefs, uitbater café “De Grote Fluit”, op N-VA/Open Vld-lijst

Kasterlee
14.05.2018 - 11.11u
Door: Mark Jaspers

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zullen N-VA en Open Vld op één lijst opkomen in Kasterlee. 'Een speerpunt van dit kartel is gelijke behandeling van de drie deelgemeenten, iets dat onder het huidige bestuur zwaar te wensen overlaat. Daarom zullen Bart Van Ossel, Koen Roefs, Ly Pauwels en Guy Peeters, allen uit Tielen, de belangen van de Tielense bevolking ter harte nemen.

Bart Van Ossel is 43 jaar en sinds midden deze legislatuur gemeenteraadslid. Professioneel is hij payroll consulent bij SD Worx, maar hij is ook al jaar en dag actief bij de Tielense fanfare en bij het Tielense orkest "Just For Fun".

Koen Roefs is 36 jaar en uitbater van café "De Grote Fluit" in Tielen. Naast zijn werk als cafébaas is hij ook nog vertegenwoordiger. Koen is een geboren en getogen Tielenaar en voetbalde tot voor kort bij SV Mazel, ZVC Thielen en is de drijvende kracht achter supportersclub "De Rooie Fluitjes" die al onze nationale voetbalploegen aanmoedigen, inclusief de "Deaf Devils".

Ly Pauwels is 23 jaar en is afgestudeerd als haarstyliste. Ze is een rasechte Tielenaar. Met haar jonge leeftijd wil ze vooral de jeugd aanspreken.

Tenslotte is er Guy Peeters, geboren en getogen Tielenaar en ook ondervoorzitter van N-VA Kasterlee. Guy is 37 jaar.  (pb)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto