U bent hier

Kom lekker proeven op de Gusto-beurs @ kOsh Campus Bovenrij

Herentals
30.04.2016 - 16.31u
Door: Herman Gezelle

De leerlingen van 6 Office & Logistiek organiseren op 26 mei een degustatiebeurs in kOsh Campus Bovenrij.  Van 18u tot 21u loopt een degustatiebeurs "Gusto".  Een 10-tal handelaars presenteren hun beste producten. U kunt lekker komen proeven en genieten van een uitgebreid assortiment wijnen, bieren, olijfolie's,...  Slechts 5 euro inkom.

Als een product in je smaak valt, is het mogelijk om dit aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Het is een unieke kans om te komen proeven van verschillende producten én de leerlingen van het 6e middelbaar Office & Logistiek te steunen met hun eindwerk.
Voor de niet-alcoholdrinkers, er zijn ook lekkere hapjes en frisdranken te verkrijgen aan democratische prijzen.

U kan zich inschrijven via gustobovenrij@gmail.com. Dit is niet verplicht. U kunt de leerlingen en de beurs ook volgen op Facebook.

Iedereen is van harte welkom op de Gusto-beurs.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto