U bent hier

Koninklijke Fanfare De Noorderzonen steunt Siebe Van Reusel Fonds met lekker feest

Herentals | Neteland
17.08.2019 - 13.04u
Door: Herman Gezelle

Koninklijke Fanfare De Noorderzonen organiseert nu zondag in de omgeving van het oude zwembad in Noorderwijk een muzikaal en culinair benefiet voor het Siebe Van Reusel Fonds.

Met het Music & Food Festival combineert fanfare De Noorderzonen 2 zwaktes van de gemiddelde medemens: de liefde voor muziek en die voor lekker Kempens eten. Zondag serveren de muzikanten van 11.30u tot 21u een reeks concerten. De fanfares spelen er vanaf 13u, met onder meer een optreden van het showorkest Blast from the Past, met Tom van de ambiancegroep The New Blabbers uit Heultje.

Tussen al dat muzikale festijn willen de fans een Kempens hapje eten.  Daarvoor laat de fanfare een legertje foodtrucks aanrukken. Cosy World serveert een breed amalgaam van streetfood, Op Bruno's Wijze uit Herentals is een krokettenspecialist, Lizzy & Jane schenken lekkere koffie en zoetigheden, Cock à Vero uit Kasterlee mixt de smakelijkste cocktails en Koekenbak en IJskoetje verwennen de zoetekauwen.

Voor het Siebe Van Reusel Fonds

De opbrengst van het event gaat naar het Siebe Van Reusel Fonds uit Noorderwijk. Dat werd opgericht door de ouders van de gelijknamige baby, die na amper 9 maanden overleed in maart 2017. Met het fonds steunen ze financieel het onderzoek naar de zeldzame marmerbeenziekte waaraan Siebe zo jong overleed.

'Julie en Davy, papa en mama van Siebe, hoorden van de dokters eind 2016 dat Siebe een heel zeldzame ziekte heeft, de marmerbeenziekte', weet Louis Ceuppens voorzitter van het benefiet-comité Siebe Van Reusel.

'Die ziekte veroorzaakt te veel botvorming, waardoor zenuwen klem komen te zitten. Siebe kan alleen worden geholpen door een beenmergtransplantatie (stamceldonatie).  (svr)

imageMeer nieuws

Vermiste vrouw uit Geel is terecht

Geel 13.12.2019 - 17.48u

Eerste van 12 schepenwissels in Heist

Heist op den Berg 13.12.2019 - 15.53u

Alle treinverkeer onderbroken in de Kempen

Alle treinverkeer onderbroken in de Kempen
Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland 13.12.2019 - 15.35u

Nationale en provinciale voetbalwedstrijden dit weekend

Nationale en provinciale voetbalwedstrijden dit weekend
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 13.12.2019 - 15.28u

Geel, Aalst, Gent en Antwerpen krijgen geld voor klimaat en leefbaarheid

Geel | Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 13.12.2019 - 15.21u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 13.12.2019 - 14.59u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto