U bent hier

Kontich - VC Herentals : 'Vertrouwen is terug'

Herentals | Provincie Antwerpen
27.10.2018 - 13.46u
Door: Herman Gezelle

VC Herentals trekt vanavond naar Kontich, een lastige klus om punten te sprokkelen. maar na de ruime zege tegen VV Duffel (3-0), is er opnieuw 100% vertrouwen.

'De jongens weten nu terug wat scoren is, dat schept vertrouwen', zegt VC-coach Frank Braeckmans. 'We beseffen dat de verplaatsing naar Kontich lastig is, maar ook een haalbare kaart.'

VC Herentals: Ziedins, Vercammen, Van de Kerkhof, Thomassen en Schroven blijven niet beschikbaar.  Szalega komt terug uit schorsing, maar vanavond is Voorspoels geschorst.

Kern: Vervoort, Bellens, Spiessens, Van Dingenen, De Swert, De Ridder, Convalle, Van Eynde, Bruyninckx, Vlaeymans, Verachtert, Van Gestel, Peeters, Szalega en Vandepaer.

Kontich - VC Herentals : aftrap zaterdagavond om 20u.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto