Doe eens wat vrije tijd cadeau: koop de vrijetijdscheque! Vanaf december doe je extra voordeel: per aankoopschrijf van 50 euro aan vrijetijdscheques krijg je er 5 euro bovenop. Dit aanbod geldt tot 1 maart 2018. Je besteedt de cheque intussen op meer dan 200 plaatsen in onze gemeente. Almaar meer verenigingen, organisaties en commerciële instanties aanvaarden de vrijetijdscheque als betalingsmiddel. Wie de cheque koopt, geniet dus ongetwijfeld van een portie vrije tijd op maat.

De komende eindejaarsperiode is de eindeloze zoektocht naar het perfecte geschenk voorgoed verleden tijd. Wie de cheque krijgt, heeft de keuze om deze te besteden bij maar liefst 200 organisaties in onze gemeente. Lidgeld betalen van je favoriete sportclub, een toegangsticket kopen voor een film, voorstelling of cursus in cc 't Getouw, een etentje betalen in Bistro Apollon of het restaurant in Ten Hove, een boottocht maken met De Zander, gaan bowlen, een avondje snooker, lasergamen of karten, cultuur opsnuiven in het Jakob Smitsmuseum, naar het Zilvermeer... met de vrijetijdscheque kan het allemaal! Ook een sportuniform of andere materialen eigen aan de club, betaal je met de cheque.

Klein of groot cadeautje?

De cheque is verkrijgbaar in verschillende waardes:

2,5 euro5 euro10 euro20 euro

Je stelt de cheque dus volledig samen naargelang het budget dat je wil besteden. Van 1 december tot 1 maart krijg je per aankoopschijf van 50 euro 5 euro extra. Dus: koop je voor 50 euro cheques dan krijg je er 5 euro bovenop, koop je voor 100 euro cheques dan krijg je er 10 euro bovenop.

Te koop op drie locaties

De vrijetijdscheque is te koop op verschillende plaatsen:

informatie- en onthaalbalie in 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 014 33 07 11.balie in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28, 014 33 16 00balie van het sociaal huis, Jakob Smitslaan 22, 014 33 15 11

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, informatie@gemeentemol.be,

www.gemeentemol.be/vrijetijdscheque