U bent hier

Koopzondag op 17 december en gratis toegang tot kunstschaatspiste

Neteland | Nijlen regio
15.12.2017 - 14.21u
Door: Mark Jaspers

De adviesraad 'Ondernemend Nijlen' zet mee de schouders onder het evenement 'Winter Spirit' dat op 15, 16 en 17 december plaatsvindt op het Kerkplein in Nijlen. Heel wat handelszaken zijn het ganse weekend open, dé ideale gelegenheid dus om je kerstaankopen te combineren met een bezoekje aan de winterbar!

Schaatsen en ballonwedstrijd

Voor de kinderen die graag schaatsen, is er op zaterdag en zondag een kunstschaatspiste van 150 meter. Bij een aankoop bij een deelnemende Nijlense handelaar krijg je een jeton mee voor gratis toegang. Ook is er voor de kinderen een ballonwedstrijd met als hoofdprijs een chocolade workshop van chocolatier Chris Jacobs voor de winnaar en z'n vriendjes.

Koopzondag en pop-ups

Zondag 17 december zijn er tijdens de Nijlense koopzondag in de gemeente een aantal Nijlense handelaars die voor één dag een position switch maken. De tent op het Kerkplein is dan ingericht met 18 pop- ups. Volgende deelnemers doen mee aan deze zondagse kerstshopping: De Wijnerie, Den Gouden Haan, Ferm/spel, Fietsen Sita, Gambel Diversity (uitwisseling Gambia), het snoepparadijs, Hobby Ateljeeke Greet, Hoorcentrum Elly Vercammen, kunstenaar Erika Van Rompaey, Nagelstudio Cindy, Nijlens grondwitloof, olijfolieshop.be, Phaedra Folies, Re-ax gezondheidscoach, Ritsel Creatief, Salon L'essence, workshops chocolade Chris Jacobs en zelfpluktuin Bogaertsheide.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto