U bent hier

Koppel opgepakt voor ontmantelde drugsplantage

Kempen regio | Vorselaar
09.12.2016 - 22.20u
Door: Herman Gezelle

Een koppel uit Arendonk is donderdag opgepakt op verdenking van het telen van cannabis. De onderzoeksrechter plaatste vrijdag Pascal S. onder aanhoudingsmandaat. Zijn partner Karin P. mocht na de voorleiding beschikken.

Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij de uitbating van een hennepkwekerij. Tijdens een huiszoeking in een pand in Vorselaar trof de politie geen cannabisplanten meer aan.

"Ze stootte wel op een ontmantelde kwekerij. De zogenaamde hardware was wel nog aanwezig", zegt Inge Delissen, woordvoerder van het parket in Turnhout.

Agenten van de politie Kempen Noord-Oost arresteerden Pascal S. en Karin P. donderdagnamiddag in Arendonk. Het gerecht vermoedt dat er al eerder was geoogst in de opgedoekte plantage in Vorselaar.

Het koppel werd vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Turnhout. Die oordeelde dat de aanhouding van Karin P. niet langer noodzakelijk was.

Pascal S. zit opgesloten in de strafinrichting van Turnhout. Hij verschijnt dinsdag voor de raadkamer. (belga)

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto