Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Korpschef Dirk Van Peer : "Voor €32.000 cannabis aangetroffen na huiszoeking, 2 arrestaties"

Cannabis - foto politie Berlaar-Nijlen

Politie Berlaar-Nijlen deed maandagavond een opvallende drugvangst in een woning in de Legrellestraat Berlaar. Bij een huiszoeking trof de politie 4 kg cannabis aan.

"2 dertigers uit Berlaar werden gearresteerd en dinsdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in  Mechelen die de aanhouding bevestigde", zegt Dirk Van Peer, korpschef Politie Berlaar-Nijlen.

"De verdovende middelen werden in beslag genomen. De lokale recherche voert het verder onderzoek naar de handel en wandel van de verdachten. 

De huiszoeking kwam er na vaststellingen van een verkeersongeval maandagavond aan de Legrellestraat in Berlaar. Een getuige zag dat één van de betrokkenen iets weggegooide toen de politie arriveerde. Na onderzoek bleek dat om een hoeveelheid cannabis te gaan.

Daarop hield de politie een huiszoeking bij de verdachte en trof zij een grote hoeveelheid cannabis aan. Ze arresteerde er ook de broer van de verdachte die in de woning aanwezig was. De politie nam de verdovende middelen met een straatwaarde van €32.000 in beslag."  Foto Politie Berlaar-Nijlen.

Legrellestraat, Berlaar, België

Cannabis - foto politie Berlaar-Nijlen

Deel dit artikel