kOsh (Katholiek Onderwijs Stad Herentals) organiseert tot dinsdag 4 februari een niet te missen Kieswijzer in campus Burchtstraat voor méér dan 1.000 leerlingen uit het 6e leerjaar van bijna 40 scholen basisonderwijs. Tijdens deze projectdagen worden de verschillende studierichtingen die het secundair onderwijs aanbiedt, op een interactieve manier voorgesteld. De leerlingen maken door middel van een 20-tal workshops kennis met de ruime waaier aan mogelijkheden waaruit zij kunnen kiezen.

Ook de voorbije schooljaren organiseerde het kOsh Kieswijzer.  ‘Een dagje ondergedompeld worden in de wereld van het secundair onderwijs, waarbij deze studierichtingen worden toegelicht, maakt de verschillende mogelijkheden voor de leerlingen duidelijk’, aldus Patrick Heremans, coördinerend directeur kOsh secundair.  ‘Voor de eerste keer in hun schoolloopbaan maken zij immers kennis met hun toekomst.’

De Kieswijzer-projectdagen vinden nog plaats op vrijdag 31 januari, maandag 3 en dinsdag 4 februari in campus Burchtstraat. Info langs Patrick.heremans@kosh.be  Foto’s Guy Verellen / Nnieuws.