(W)Onderwijs van het kOsh viert dit jaar carnaval op vrijdag 13 februari.   'Vrijdag de dertiende' zal dus dit jaar geen 'angstaanjagende' dag zijn, maar wel een knotsgekke carnavalsdag.    De kleuters trekken erop uit met een heuse carnavalstoet om 10.30u.

Via volgend parcours zullen de kinderen te bewonderen zijn in hun verkleedpakjes:  Lantaarnpad, Kerkstraat, Collegestraat, Zandstraat, Markt en Kloosterstraat om terug aan te komen in de school. Deze stoet wordt trouwens de apotheose van een heuse 'gekke week' in de kleuterschool.

Tijdens de week van 9 tot 13 februari werden immers alle dagen in een speciaal 'kleedje' gestoken; van 'gekke haren dag' en 'gekke schoenen dag' (vandaag, foto's) tot 'gekke hoeden dag' en 'gekke snoeten dag'. Zo kwamen onze kleuters al goed in de stemming om op vrijdag af te kunnen sluiten met de (W)Onderwijze carnavalstoet.


Ook de leerlingen van het eerste, tweede, derde en vierde leerjaar nemen deel aan dit kleurrijke spektakel.
Mama, papa, oma, opa, familieleden, vrienden, kennissen en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om deze mooie carnavalsoptocht te komen bekijken.


Voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar is dan weer een 'carnaval-durf-stadsspel' voorzien. Voor dit spel zijn de leerlingen ook verkleed en zullen ze tal van boeiende en uitdagende opdrachten tot een goed einde moeten brengen.


Op deze manier kan iedereen, van jong tot oud, plezier beleven aan deze carnavalsdag. (RS)  Foto's Johan Temmerman / NNieuws