Het kOsh Herentals ontvangt tot en met dinsdag 5 februari in campus Scheppersstraat meer dan 1.000 leerlingen uit het 6e leerjaar van bijna 40 scholen uit het basisonderwijs.




Ook de voorbije schooljaren organiseerde het  kOsh ‘Kieswijzer’. Tijdens deze projectdag worden de verschillende studierichtingen die het Secundair Onderwijs aanbiedt op een interactieve manier voorgesteld. De leerlingen van het 6e leerjaar maken tijdens deze projectdag door middel van een 30-tal workshops kennis met de ruime waaier aan mogelijkheden waaruit zij kunnen kiezen.

Op maandagavond 4/2 om 19.30u kunnen ook de ouders meer te weten komen over het studieaanbod binnen het Katholiek Onderwijs Stad Herentals.

“Een dagje ondergedompeld worden in de wereld van het Secundair Onderwijs, waarbij deze studierichtingen worden toegelicht, maakt de verschillende mogelijkheden voor de leerlingen duidelijk” aldus Jan Van Dyck, pedagogisch directeur Katholiek Onderwijs Stad Herentals. “Voor de eerste keer in hun schoolloopbaan maken zij immers kennis met hun toekomst.”

Voor meer informatie kan u terecht op kOsh of Jan Van Dyck
jan.vandyck@kosh.be