U bent hier

kOsh-leerling Linda als nieuwsanker op Eén

Herentals | Internationaal
03.10.2014 - 10.09u
Door: Herman Gezelle

Naar aanleiding  van Zuiddag op 16 oktober zal Hilda Nasro, leerling van het 6e jaar richting Onthaal en Public Relations (OPR) van kOsh campus Bovenrij, nieuwsanker zijn in de journaals van 18 en 19 uur op Eén. Zij wordt ook gebruikt voor de affichecampagne van Zuiddag (www.zuiddag.be).

De opbrengst van dit initiatief gaat dit jaar naar een theaterproject voor kinderen in de Gaza-strook. Theatre Day Productions is een partnerorganisatie van Broederlijk Delen.

Maandag 6 oktober komen er in dit kader ook al twee Palestijnse jongeren uit de Gaza-strook over hun situatie getuigen in de school, kOsh campus Bovenrij. Zij spreken telkens een groep leerlingen toe om 10.35 uur, 12.55 uur en 14.45 uur.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto