Voor hun eindwerk organiseren de leerlingen van het 6e jaar Office-Logistics voor de 1e keer een wijn- en cateringbeurs op donderdag 4 juni in de refter van de school kOsh Campus Bovenrij.  Een heel jaar werken de leerlingen aan hun geïntegreerde proef, dat wil zeggen dat ze hun taken die ze opgelegd krijgen tegen een bepaalde tijd moeten afwerken.

Dit jaar is anders dan de andere jaren. Dit schooljaar organiseren ze een evenement nl. een "Wijn- en cateringbeurs". Daarvoor moeten ze bepaalde wijnhandelaars aanschrijven en vragen om deel te nemen, affiches ontwerpen, uitnodigingen maken, heel de logistieke ondersteuning, ...


Verschillende handelaars onder 1 dak, de ideale gelegenheid om uw wijnvoorraad voor de zomer aan te vullen en er een gezellige avond van te maken onder familie, vrienden, kennissen, ... De deelnemende traiteur zorgt tevens voor een hapje van 18 - 21 uur.

De deelnemende wijnhandelaars en cateringbedrijf :
Huis Manendonck, La Huerta, Vinterra, J&G wines, Van Eccelpoel,
Il Sapore, Vivanda, Vinhmm en Traiteurdienst Steven Maes.

Voor verder inlichtingen op de facebookpagina wijn- en cateringbeurs Campus Bovenrij 4 juni 2015 – door 6OL.  Of je kan een mail sturen naar evenement6okoshbov@gmail.com

Op de foto : de leerlingen van het 6e jaar Office-Logistics met enkele gerenommeerde wijnhandelaars o.a. Lawrence Vechter en Andreas Eckhard (Van Eccelpoel) en Goris van Vinterra.  (IF)