Vandaag lanceerden de leerlingen van het 7e jaar retailmanagement en visual merchandising van kOsh campus Collegestraat, hun gloednieuwe webshop Local37.

Deze originele naam verwijst naar de 100% lokale producten en de ligging van onze fysieke winkel op nummer 37 in de Collegestraat in Herentals. Deze is momenteel nog gesloten omwille van de coronamaatregelen.

Ga zeker al een kijkje nemen: https://local37kosh.wixsite.com/webshop

'We openen een aantrekkelijke webshop met leuke en originele eindejaarsgeschenken', zegt Jesse Gysels, begeleidende leerkracht.

'Dit jaar werken we samen met lokale projecten zoals Den Brand vzw, maar ook met mensen die thuis mooie en unieke spulletjes maken. In verschillende afdelingen van kOsh werken leerlingen aan hun ondernemend project.

Ook het resultaat van hun projecten is te koop in Local37. Verwacht je aan een kleine winkel met gezellige Shop in Shops.

Achter elk artikel schuilt een fantastisch verhaal.

Het is volledig een eigen concept van de leerlingen: huisstijl uitwerken, logo creëren, etalages inrichten, geschenkmanden maken, contacten leggen met leveranciers, kassa- en voorraadsysteem opstarten, de boekhouding, de promotie, website bouwen ..... Ieder van ons heeft een eigen functie binnen de onderneming.

Als de richtlijnen van de overheid het toelaten, hopen we dat we u eind december ook kunnen verwelkomen in onze winkel Local37, natuurlijk op Collegestraat 37.

Openingsuren voor afhaal bestellingen webshop vanaf woensdag 25 november
Woensdag: 9 – 12 uur; vrijdag: 9 – 12 uur; Locatie Local37, Collegestraat 37
Herentals.'