U bent hier

kOsh organiseert de 'Warmste Week' voor Jolien

Herentals
02.02.2017 - 12.45u
Door: Herman Gezelle

Van 9 tot 17 februari organiseert kOsh-secundair voor het eerst de 'Warmste Week'. Die week vindt er op elke campus een hotdogverkoop plaats ten voordele van 'To walk again'.

Patrick Heremans, coördinerend directeur SecO : 'kOsh heeft hiervoor gekozen omdat een van z'n oudleerlingen, Jolien Van Loy, een van de boegbeelden is in het revalidatieprogramma met de staprobot. Jolien heeft vier jaar geleden een zwaar verkeersongeval gehad waardoor ze een definitieve verlamming heeft opgelopen. Zij stapt nu echter tweemaal per week met de staprobot in het AZ Herentals.

Deze robot wordt gesponsord via het programma van To Walk Again. Daarom vond kOsh het maar normaal dat er ook in de Herentalse scholen iets zou gebeuren t.v.v. deze organisatie. De staprobot laat Jolien immers toe weer rechtopstaand een blik op de wereld te werpen en laat haar hoopvol naar de toekomst kijken. Op www.kosh.be vindt u een filmpje.

De kOsh-hotdogverkoop zal op 9 en 10 februari plaatsvinden in campus Collegestraat, op 13 februari in campus Bovenrij, 14 februari is campus Scheppersstraat aan de beurt en op 16 februari komt de gloednieuwe eerstegraadscampus in de Ieperstraat eraan.

Daarnaast verkoopt campus Scheppersstraat rozen naar aanleiding van Valentijn en organiseert de leerlingenraad op vrijdag 17 februari een 'Neonparty' in 't Hof. Dit alles ten voordele van de staprobot.

Op een later moment zullen de opbrengsten van deze acties aan de mensen van To Walk Again overhandigd worden. We denken hiervoor aan het moment van de kOsh-opendeurdag op zondag 7 mei.'  Foto archief NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto