Vrijdag 26 februari zal Jan Van Dijck voor de laatste keer de poort sluiten van kOsh. Na 40 jaar ononderbroken kOsh-dienst zet hij een punt achter zijn mooie schoolcarrière.

Hij is in het schooljaar 1981-1982 gestart als godsdienstleraar en stopt nu eind februari als directeur van kOsh 1, de eerstegraadscampus van kOsh.

'Zijn aandacht voor het pedagogische luik en zijn focus op de leerling lopen als een rode draad door heel zijn loopbaan', zegt coördinerend directeur Patrick Heremans.

'Toen kOsh als scholengemeenschap nog in zijn kinderschoenen stond, had Jan mee het potlood vast waarmee destijds het kOsh van de toekomst werd uitgetekend.

De voorbije jaren heeft hij dan ook veel veranderingen zien gebeuren in het onderwijslandschap, binnen en buiten kOsh. Hij is trots op de eerstegraadscampus en hij gelooft enorm in de kracht van de domeinstructuur van de tweede en derde graad.

Het schoolbestuur, de directie, personeelsleden en leerlingen van kOsh wensen Jan nog heel veel gelukkige en gezonde jaren toe.'  Foto : Jan Van Dijck / Nnieuws.