U bent hier

kOsh zet in op verkeerseducatie

Herentals
09.01.2017 - 15.46u
Door: Herman Gezelle

kOsh campus Scheppersstraat zet deze maand in op verkeerseducatie. De komende dagen en weken komen er verschillende sprekers langs in de campus om rond verkeer en verkeersveiligheid te spreken.

Zo passeert o.a. Karl Beutels. Hij is een oud-leerling van de campus met een niet-aangeboren hersenaandoening. Vera Heylen komt getuigen over het verlies van een kleinkind in een verkeersongeval.

Kris Peeters, mobiliteitsdeskundige uit Herentals, zal het hebben over verkeersveiligheid en over de mobiliteitsproblematiek.
Deze activiteiten richten zich vooral op de leerlingen van de derde graad. De leerlingen van de tweede graad zullen dit trimester de mobibus bezoeken.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto