Op zaterdag 6 mei organiseren we te K.SK. Heist de eerste editie van de KOVERA Cup, een mini-voetbal bedrijventornooi.
Enerzijds willen we hiermee de voetbalsport promoten, maar anderzijds ook de bedrijven een sportieve en ontspannende dag aanbieden.

De ideale team-building !
Wat is er immers gezelliger wanneer medewerkers een beetje lichaamsbeweging met een babbel en een fris pintje of wijntje kunnen combineren.
Maar ook de collega's, familieleden en sympathisanten kunnen genieten van de lekkere gerechten aan de foodtrucks.
De ploegen bestaan uit minstens 7 spelers, waarvan er 5 (4 spelers en 1 doelman) het in verschillende poules tegen elkaar opnemen. Tussendoor kan iedereen natuurlijk verbroederen aan onze animatie-tent.
De uiteindelijke winnaar zal de wisselbeker voor één jaar mee naar het bedrijf kunnen nemen.

Aansluitend 'after-party' – 4de nacht van K.SK.

Wij hebben gekozen om de deelnemers een ALL-IN formule aan te bieden. Hierdoor kunnen alle spelers achteraf deelnemen aan de afterparty met een 'Fun- & Foodformule'. Verschillende foodtrucks stillen de honger, aan de toog en cocktailbar lessen we de dorst en DJ Peter en coverband Bar Clochard zorgt voor de fun.

Deze 10-koppige formatie, bestaande uit 7 doorwinterde muzikanten en 3 allround vocalisten, staat garant voor een spetterende liveshow gehuld in een mysterieuze sfeer van muziek, licht en geluid. Laat je meevoeren naar hogere sferen tijdens hun gloednieuwe 90 minuten durende knallende festivalset waarin voornamelijk gekozen werd voor uiterst herkenbare en vooral dansbare muziek, met als enige missie: 100% entertainment!

Voor de nacht van K.SK. kunnen via onze jeugd aparte tickets gekocht worden :
- Steunkaart & Tombola 5€
- Inkomkaart & Tombola 10€
- Fun & Foodticket & Tombola 35€
Incl aperitief en foodtrucks - aparte VIP-tafel vanaf 6 pers
Net zoals vorige edities is er een tombola met een aantal mooie prijzen :
1ste prijs : Volautomatisch espressomachine van Van Loock twv 500€
2de prijs : Fiets van CD Bikes twv 500€
3de prijs : Eetabonnement K.SK Heist
4de prijs : Eetbon van 'Het Land aan de Overkant'
5de prijs : Gesigneerd shirt van Kevin De Bruyne

3-daagse van K.SK.
Dit alles past in ons 3-daags event.
Op vrijdag 5 mei starten we met een fuif van en voor de jeugd, Throwback.
Een top line-up van verschillende DJ's zullen voor de Heistse jeugd die avond de ambiance verzorgen. (Nightlife Djs , DJ Henky, Rumsky, Liberty, Nick Delgado en Pheabs)

Familiedag
Op zondag 7 mei sluiten we de 3-daagse af met een familiedag. De jaarlijkse BBQ van de jeugd steken we met extra kinder-animatie en een oudertornooi in een nieuw jasje.

Met veel goesting vervullen we met K.SK. Heist niet enkel een sportieve maar ook een sociale rol binnen onze Heistse gemeente en omgeving. Samen met onze supporters, onze sponsors en de hele jeugdwerking, werken we hard aan het scheppen van deze verbondenheid. Onze meer dan 500 leden vormen hierbij een stevige basis.