Regiokantoor KPMG & Partners Oevel vindt het belangrijk om dicht bij haar klanten te zijn. Daarom werd het KPMG-netwerk het voorbije jaar uitgebreid met enkele lokale kantoren in Vlaanderen en Wallonië. Zo dus ook in Oevel.

 



Het kantoor Oevel wordt geleid door director Erwin Devis (foto boven) en staat open voor ondernemers uit de Kempense regio. De opening van het kantoor is trouwens een positief voor de lokale tewerkstelling, want alle medewerkers zijn Kempenaars.

Dienstenorganisatie KPMG, gespecialiseerd in audit, fiscaal en juridisch advies, advisory en accountancy, benadert sinds kort de Belgische middenmarkt met een nieuw businessmodel waarbij een betere regionale aanwezigheid en gespecialiseerd persoonlijk advies op maat en binnen de financiële mogelijkheden van de zelfstandige ondernemer centraal staan.

Een direct resultaat van deze strategie is de opening van een regionaal kantoor gelegen in het nieuwe en uiterst visibele ‘4 Wings’ Bedrijvencentrum, vlakbij de E313 in Oevel.
 
Onder de handelsbenaming KPMG & Partners richt het multidisciplinaire middenmarktteam zich specifiek op auditactiviteiten (KPMG & Partners Audit), accountancy (KPMG & Partners Accountancy), fiscale ondersteuning (KPMG & Partners Tax) en algemeen managementadvies voor de KMO, vrije beroepen, vzw’s en regionale instanties in de publieke sector.

De drijvende kracht achter KPMG & Partners is een team van om en bij 200 professionals van het KPMG-netwerk die vanuit een generalistische insteek naar de noden van de ‘lokale’ cliënten kijken en worden bijgestaan door fiscale nichespecialisten, juristen en management adviseurs waar specifieke problematieken daar om vragen.

KPMG Oevel :   ‘4 Wings’ Bedrijvencentrum, Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel (Westerlo).