Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Krachtig Online en Procor Webdesign bundelen krachten voor totale, geïntegreerde online marketingervaring

Krachtig Online & Procor Webdesign

'Krachtig Online, het toonaangevend online marketingbedrijf gevestigd in Geel, geleid door eigenaar Yannick Meeus, en Procor Webdesign, een gerenommeerd webdesignbureau met sterke aanwezigheid in Noord-Antwerpen en Knokke, onder leiding van eigenaar Didier van Dooren, zijn verheugd om hun samenwerking aan te kondigen.

Door hun krachten te bundelen, gaan de twee bedrijven een meer uitgebreide en optimaal geïntegreerde online marketingervaring kunnen bieden aan hun klanten.

Krachtig Online, bekend om zijn hoogstaande strategische inzichten en streven naar een hoge Return on Investment (ROI), biedt een breed scala aan online diensten.

Procor Webdesign, onder leiding van Didier van Dooren, staat bekend om het ontwerpen van persoonlijke, op maat gemaakte, websites. Het bedrijf is zeer actief en bekend in Noord-Antwerpen en Knokke, maar bedient eveneens klanten in de regio's Oost- en West-Vlaanderen. Als fotograaf van o.a. Zoutepeople neemt Didier van Dooren persoonlijk de nodige foto's en voorziet iedere website ook van gepaste teksten.

De samenwerking tussen Krachtig Online en Procor Webdesign gaat resulteren in een nog méér uitgebreid dienstenpakket voor hun klanten.

'Door de complementaire expertise van beide bedrijven te combineren, kunnen ze een geïntegreerde online marketingaanpak bieden die zowel strategisch als visueel aantrekkelijk is. Klanten gaan profiteren van een naadloze samenwerking tussen de twee bedrijven, wat resulteert in een efficiëntere en effectievere online aanwezigheid.

"We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Procor Webdesign," aldus Yannick Meeus, oprichter van Krachtig Online. "De synergie tussen onze bedrijven zal ons in staat stellen om klanten een nog bredere reeks oplossingen te bieden, van online marketingstrategieën tot op maat gemaakt webdesign. Samen streven we ernaar om een uitstekende service en waarde te leveren aan bedrijven in Vlaanderen."

Didier van Dooren, eigenaar van Procor Webdesign, voegt toe: "De samenwerking met Krachtig Online stelt ons in staat om onze klanten een uitgebreidere en holistische online marketingervaring te bieden. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een geïntegreerde aanpak bieden die inspeelt op de specifieke behoeften van elke klant. We kijken ernaar uit om gezamenlijk succesvolle projecten te realiseren."

Met de samenvoeging van de expertise en ervaring van Krachtig Online en Procor Webdesign kunnen bedrijven in de regio rekenen op strategisch hoogstaande inzichten, efficiënt webdesign en een volledige ondersteuning voor al hun online marketingbehoeften.

Informatie over de samenwerking tussen Krachtig Online en Procor Webdesign < contact

Yannick Meeus - Krachtig Online -- yannick@krachtigonline.be ; Didier van Dooren - Procor Webdesign -- dvd@procor.be

Krachtig Online & Procor Webdesign

Krachtig Online & Procor Webdesign

Krachtig Online & Procor Webdesign

Deel dit artikel