U bent hier

Krachtige 4e editie Sterkste Man van de Kempen - extra strong pics

Herentals | Internationaal
19.08.2018 - 19.58u
Door: Herman Gezelle

Stel, je ziet een vrachtwagen verkeerd geparkeerd staan en wil die laten wegtakelen. Niet meer nodig. Gewoon één van de kandidaten van de Sterkste Man van de Kempen bellen en die trekt de truck vlotjes weg... De vrachtwagen mag trouwens 2,5 ton wegen.

Wat de kandidaten voor de 4e editie van de Sterkste Man van de Kempen zondagnamiddag op de Grote Markt in de verschilende proeven lieten zien, mag gerust 'topsport' genoemd worden. 

Zo'n 350 fans kwamen de krachtpatsers aanmoedigen.  Er waren 2 categories met 15 deelnemers uit België, Nederland en Frankrijk.

In de klasse -105 kg won Glenn Van Den Bulck (BE) (38 punten);  2e Tim De Jonge (NL) (33 punten) en 3e plaats Brend Van Roy (BE) (25,5 punten).

In de Open Klasse won Joost Heutinck (NL) (43,5 punten), 2e: Raf Bensch (BE) (42 punten); 3e Alexandre Hulin (FR) (28 punten).

De spectaculaire uitdagingen waren de Yoke Race, Log Lift, Husafell Stone, Death Lift, Medley en Stones Of Strength. 

Blijkbaar is dit geen sport voor Sissies en Doetjes!  Een knappe organisatie van Raf Bensch en Homahe.

Tekst en foto's Peter Verstraeten/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto