U bent hier

Kris Goris volgend seizoen nieuwe T1 KFC Herselt

Herselt
13.02.2020 - 17.31u
Door: Mark Jaspers

Kris Goris wordt volgend seizoen de nieuwe T1 van KFC Herselt.

'We zijn erg blij dat Kris mee stapt in ons verhaal', zegt zegt Frank Vandewyer pr Herselt  KFC. 'We zijn immers als KFC Herselt een club van duurzaamheid en gestage groei en willen die identiteit in deze samenwerking graag verder uitbouwen.

Elk jaar een beetje beter doen dan het voorgaande en zo als ploeg en club breed blijvend doorgroeien.

'We zijn er van overtuigd dat we op die manier samen een mooie toekomst voor ons hebben en stellen vast dat we wat dat betreft met onze 23 ploegen in competitie op goeie weg zijn, dat aantal is een trouwens een clubrecord.

'Kris zelf hoeft, denken we, geen introductie na zijn knappe werk in het voetbal in onze regio.
Langs deze weg willen we de talrijke coaches die hebben gekandideerd om bij onze club aan de slag te gaan bedanken voor hun interesse.
We beschouwen het als een groot compliment dat zo veel bekwame mensen ons willen verder helpen en het is fijn om te zien dat er zo veel kwaliteit, know-how en passie voor voetbal in de kandidaten zat.

Stefan Vlayen, die aan zijn 5e seizoen bij ons bezig is, doet uiteraard het seizoen (naar we allen hopen en zoals het naar uit ziet) in schoonheid uit en geeft dan de fakkel door aan Kris.

Nadat we de jongste jaren erg veel hebben geïnvesteerd in onze (bewust gekozen) gewestelijke jeugdwerking willen we ook daar stappen mee blijven zetten.

De trainers in de jeugd zetten hun goede werk in de regionale reeksen verder en we starten volgend seizoen met een ploeg in vierde provinciale om aan jonge spelers een tussenstap te bieden naar onze tweede provincialer toe.

Deze talentrijke spelers gaan door Frans Cornu in vierde provinciale worden gekneed tot volwaardige spelers die helemaal klaar zijn voor onze eerste ploeg in tweede provinciale.

Last, but not least, gaan we met onze dames een ploeg in vierde provinciale starten nadat onze dames jeugdploegen uit hun voegen barsten. We zijn twee seizoenen geleden begonnen met dames jeugd om te komen waar we nu staan.

Eerst een goede opleiding geven aan meisjes om dan die te laten doorstromen naar een eerste ploeg dames. Sven Milis gaat aan deze ambitieuze damesploeg in vierde provinciale leiding geven als coach.

Op dit moment hebben we vier damesploegen (twee u13 en twee u16) die het goed doen in hun competitie.

De doelmannen en -vrouwen krijgen Geert Huygelberghs als coach. Geert is als voormalige topkeeper een uitstekende aanwinst voor het trainen onze keepers.

Zo zie je maar, het kan ook anders, vooruit gaan zonder megalomane budgetten of torenhoge risico's. De gewone zaken buitengewoon goed trachten te doen met zijn allen brengt een club ook gestaag vooruit', besluit Frank Vandewyer.

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto