Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kristalpad langs Molse Meren wordt Rikolto route

Dominique Persoone, Thomas Vanderveken, Geert Meyfroidt, Erika Van Tielen, Bart Appeltans, Saartje Vandendriessche en een rist andere bekende gezichten nodigen iedereen uit om in mei hun favoriete wandel- en fietsroutes af te leggen en zich daarvoor te laten sponsoren ten voordele van Rikolto.

En dit onder de noemer van “ hollen en bollen voor volle kastrollen “. Want dat is waar Rikolto, het vroegere Vredeseilanden, met ieders steun aan werkt: goed eten voor iedereen, in de hele wereld.

Ook Mols burgemeester Wim Caeyers is peter van de actie en nodigt in mei iedereen uit het kristalpad langs de Molse meren ,  zijn favoriete wandelroute,  te wandelen.  “Want ook in Mol is goed eten geen evidentie“, aldus burgemeester Wim Caeyers.

Op donderdag 18 mei Hemelvaartsdag zal de burgemeester de route zelf stappen en zich hier voor laten sponsoren.

https://doemee.rikolto.be/nl-NL/project/burgemeester-wim-caeyers-wandelt-voor-rikolto 

Tijdens heel de maand mei zal het kristalpad ook omgedoopt worden in een  Rikolto-route. Zo kan iedereen heel de maand mei  terecht  aan een tijdelijke  foto-booth van “Hollen en bollen voor volle kastrollen“ voor een foto-moment om te delen via de sociale media. En er zal ook een aangepaste “ Rikolto” bewegwijzering zijn.

De foto-booth kan je vinden aan ’t Kristallijn, het startpunt van de wandeling. (Blauwe Keidreef 3, Mol), ter hoogte van wandelknooppunt 59.

Je eigen route uitstippelen kan evengoed. “Hoe meer we elkaar inspireren om erop uit te trekken, hoe beter. Een leuke en gezonde buitenactiviteit verbinden met het steunen van een goed doel, daar draait het om”.

https://doemee.rikolto.be/nl-NL/het-kristalpad - www.hollenenbollen.be

Deel dit artikel