U bent hier

Kristel Dillen : 'Op koers naar uw levens-en loopbaandoelstellingen'

Heist op den Berg | Kempen regio
12.03.2018 - 17.13u
Door: Herman Gezelle

Kristel Dillen, ervaren Coach en Human Relations deskundige uit Itegem, begeleidt werknemers, zelfstandigen en bedrijfsleiders.

Kristel helpt haar klanten (werknemers, leidinggevenden, zelfstandige zaakvoerders, bedrijfsleiders...) bij het ontdekken van hun krachten, eigenheid en drijfveren en hoe die optimaal kunnen ingezet worden voor het realiseren van vooropgestelde doelen zowel privé als professioneel.

Als coach koppelt ze AANDACHT aan EXPERTISE en biedt zo de nodige inzichten en ondersteuning om terug "impact" te krijgen en/of te verhogen op het persoonlijk en professioneel functioneren.

Het resultaat is meer zelfzekerheid, drive, vitaliteit en levenskwaliteit.

In het kader van de infosessie die ze binnenkort organiseert op zondag 25/3 in Heist-op-den-Berg legde NNieuws haar alvast enkele vragen voor:

Wanneer is coaching aangewezen en voor wie kan het ingezet worden?
De nood aan begeleiding en ondersteuning kan vanuit verschillende overwegingen groeien en nuttig zijn voor diverse groepen:

• Voor diegenen die nood hebben aan een klankbord bij een aantal belangrijke beslissingen of bij het aanpassen aan een nieuwe (werk)situatie.
• Personen die dreigen vast te lopen door de huidige wijze van functioneren en fysieke en mentale problemen willen voorkomen.
• Wie zich verder willen ontwikkelen en groeien in bewustzijn en competentie.
• Iedereen die wenst zijn slagkracht te vergroten en meer wil halen uit de huidige job.
• Diegenen die willen re-integreren na een burn-out of een lange periode van absenteïsme.
• Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging en geen voldoening meer vindt in de huidige job.

Wat is loopbaanbegeleiding en wat zijn loopbaancheques?
Loopbaanbegeleiding is een specifieke vorm van coaching (individuele begeleiding) waarbij de coachee samen met zijn coach antwoorden formuleert op vragen als:

Wat zijn mijn talenten, typische persoonlijkheidskenmerken en belangrijke drijfveren? Wat zijn mijn loopbaandoelstellingen en welk werk past echt bij mij? Hoe kan ik mijn doelstellingen efficiënt en doeltreffend bereiken?

De rol van mij als coach is om de coachee tot de juiste inzichten te laten komen in de gesprekken via het stellen van de juiste vragen, oefeningen en voorbereidende opdrachten die samen besproken worden.

Het coachingstraject wordt volledig op maat van de persoonlijke behoeften van de klant ingevuld.

Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelingsplan met een overzicht van de bekomen inzichten en een concreet actieplan, waarmee de persoon nadien verder aan de slag kan.

Een goed loopbaanadvies stimuleert het zelfsturend vermogen, helpt bij het nemen van goede beslissingen en verhoogt de levenskwaliteit en de werktevredenheid.

Loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid via de loopbaancheques. Werknemers en zelfstandigen hebben elke zes jaar recht op twee cheques, waarmee telkens voor slechts 40 euro vier uur loopbaanbegeleiding kan worden gevolgd.

De begeleiding kan in één keer worden opgenomen of in twee pakketten van vier uur.

Wat kunnen geïnteresseerden doen?
'Om op meer persoonlijke en individuele vragen van geinteresseerden te kunnen antwoorden organiseer ik op zondag 25/3 tussen 10.30u en 12.30u een infosessie waarop iedereen van harte uitgenodigd is.'

Dit in samenwerking met "De Studio, beweging en vitaliteit" uit Heist op den Berg en met de steun van biobakkerij "BioLocal" uit Itegem.

Onder de veelzeggende benaming "Coaching Matineé" (met koeken, koffie en thee...) willen we in een gemoedelijke sfeer aan iedereen de mogelijkheid geven om vrijblijvend kennis te maken met het concept en mezelf.

Want een coachingtraject werkt maar als er een sterke motivatie en een goede 'klik' is tussen de coach en de coachee', besluit Kristel Dillen.

Gelegenheidsadres:
Vergaderzaal van "De Studio, beweging en vitaliteit "
Mechelsesteenweg 115, 2220 Heist-op-den-Berg

Inschrijven kan via een korte mail aan
Kristel@sens-able.be of via de website www.sens-able.be

Kristel Dillen
Denis Verschuerenstraat 20
2222 Itegem (Heist op den Berg)
0475/775980

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto