Biobieren zijn aan een stevige opmars bezig. Er zijn zo'n 150 Belgische biobieren op de markt en jaarlijks komen er nieuwe biobieren bij. Belangrijk bij biologisch bier: het wordt gebrouwen met biologische (en dus pure) ingrediënten. De kwaliteit van biologisch bier ligt in ons land ontzettend hoog.

BIO Tripel K van Brouwerij Het Nest wint brons en zilver op WORLD BEER AWARDS 2019

'Wat veel bierfans niet weten is dat Brouwerij Het Nest (Oud-Turnhout) sinds 2018, bekend van o.a. Schuppenboer, Koekedam, Hertenheer enz., in samenwerking met Biosenza ook een bio biertje brouwt, met name Tripel K, en niet zonder succes', weet Kristof Vanhees van Biosenza.

'Eerder werd het bier al uitgeroepen tot favoriete bio bier van Vlaanderen. Nu valt Tripel K in de prijzen op het prestigieuze WORLD BEER AWARDS 2019 in Londen.  Tripel K wint brons in de categorie Flavoured Beer / Herb & Spice en zilver in de categorie Belgian Style Tripel.

Het is voor ons een hele eer om deze prijzen weg te kapen tussen alle grote jongens', vervolgt Kristof Vanhees trots. 'Het bier heeft een mooie schuimkraag die stevig blijft staan, bijna goudgeel van kleur, geurtoetsen van karamel en fruit, hoppig & kruidig.

Het bier is te koop bij uw lokale drankhandel - in regio Neteland-Kempen : Drankenhandel Verreydt - Noorderwijk-Lille, vraag ernaar.

Voor meer info & verkoop: www.tripel-k.be www.brouwerijhetnest.be kristof.vanhees@biosenza.be