U bent hier

Krokusvakantie in Hidrodoe

Herentals | Neteland | Provincie Antwerpen
13.02.2018 - 08.41u
Door: Herman Gezelle

Jammie of jakkie!? Het mysterie van de omgekeerde driehoek in Hidrodoe

Spetter staat voor een raadsel. Iemand heeft de voedingsdriehoek omgedraaid en alles staat nu door elkaar. Kan jij hem helpen om alles terug te vinden? Met een familiespel over de voedingsdriehoek wil Hidrodoe de kinderen - en de mama's en papa's - leren wat nu wel en niet gezond is.

Sommige dingen vinden we "jammie", maar zijn ze wel gezond voor ons? En waar staat het water op deze omgekeerde driehoek? Kom het allemaal te weten tijdens dit interactief spel. Het spel wordt tweemaal per dag gespeeld, samen met een edutainer.

Tijdens de krokusvakantie kan je ook genieten van de 3D film Little Dolphin. Het verhaal van de kleine dolfijn die verdwaalt in de grote oceaan raakt jong en oud. Zal hij zijn moeder terugvinden?

Uitblazen doe je in het Watercafé, waar we niet alleen water serveren...

Wil je een leuk dagje uit vol plezier, waar je ook nog dat beetje slimmer van wordt? Hidrodoe blijft de ideale familie-uitstap.

Voor de negende editie van Krokuskriebels rolt Hidrodoe de rode loper voor je uit.

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan geniet je tijdens de krokusvakantie van een fikse korting.

Check www.hidrodoe.be en www.krokuskriebels.be voor alle info.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto