U bent hier

Kruispunt Neerbuul-Lammerdries-Winkelstraat 10 dagen dicht vanaf 15/11

Olen
29.10.2021 - 06.57u
Door: Herman Gezelle

Vanaf maandag 15 november gaat het kruispunt Neerbuul - Lammerdries-Winkelstraat (Shopping Park) dicht voor 10 werkdagen. In die periode legt de aannemer ter hoogte van het kruispunt de riolering aan.

Omleiding

De huidige omleiding voor doorgaand verkeer blijft behouden:

Komende van Oevel/Westerlo in de richting van O.-L.-V.-Olen volg je de omleiding via Nijverheidsstraat, Industrielaan, Aarschotseweg en Geelseweg.
Van Herentals of O.-L.-V.-Olen in de richting van Oevel/Westerlo volg je de omleiding via Geelseweg, Herentalseweg, fly-over te Geel en Nijverheidsstraat.

Vervolgens sluit deze omleiding verder aan op bovenstaande info.
Bezoekers van het Shopping Park kunnen het winkelcentrum tijdelijk enkel bereiken vanaf het kruispunt Geelseweg met Lammerdries-Winkelstraat.

Nieuwe omleiding voor fietsers:

De nieuwe omleiding loopt in beide richtingen via Geelseweg, Lammerdries-Winkelstraat, Lammerdries-Oost, Lammerdries-Zuid en het fietspad achter Decathlon. De aangepaste fietsroute blijft ook in latere fases behouden.

Tijdelijke vervanghalte De Lijn:

De twee bushaltes in het Shopping Park worden tijdelijk niet bediend. Er is een tijdelijke vervanghalte ter hoogte van Moleneinde. Hierover wordt door De Lijn bijkomend gecommuniceerd aan de huidige haltes zelf.

En nadien?

Het kruispunt krijgt na de werken een tijdelijke asfaltlaag zodat het snel weer kan opengesteld worden. In een latere fase, wanneer het wegdek vernieuwd wordt, gaat het kruispunt voor langere duur dicht.

Meer informatie op www.slimdoorolen.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto