U bent hier

KSJ Herentals 17e Bierfeesten in 't Hof : dit weekend

Herentals | Neteland
24.10.2014 - 22.44u
Door: Herman Gezelle

Je kan op zaterdag 25 en zondag 26 oktober vanaf 12u in zaal ’t Hof terecht om één of meerdere biertjes te proeven op de 17e Bierfeesten. Uit een assortiment van meer dan 100 bieren zijn er, zoals vorige edities enkele hele speciale bieren bij.

NNieuws kan toch al enkele tipjes van de sluier oplichten. Zo is er de Pannepeut van de Struise Brouwers. Dit bier is normaal enkel voor export gebrouwen maar de KSJ-ers konden toch één vat op de kop tikken. Om iedereen de kans te geven dit bier te proeven wordt het in glaasjes van 15 cl verkocht.

Je vindt er een Horal’s oude geuze Mega Blend met genummerde flessen die wereldwijd per opbod verkocht worden. Primeurs zijn ook  nog de Reuss van Brouwerij Kerkom die voor de eerste maal in Vlaanderen verkocht wordt. Blikvanger is ook de Herentalse Hopschepper die op vat voor de 1e maal aangeboden wordt op een bierfeest.

Op de bierlijst zul je zeker namen van bieren tegenkomen waar je nog nooit van hoorde zoals de  Mistinguett. De 17e Bierfeesten : een ontdekkingstocht in bierland vol verrassingen.  

17e Herentalse Bierfeesten op zaterdag 25 en zondag 26 oktober in zaal 't Hof aan de Grote Markt, vanaf 12 uur, keuze uit meer dan 100 bieren waarvan 10 op 't vat.

Alle info: www.herentalsebierfeesten.be

Johan Temmerman/Nnieuws.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto