U bent hier

KSK Oosthoven – KSKS Herentals 0-1

Herentals | Kempen regio | Provincie Antwerpen
18.02.2019 - 20.39u
Door: Herman Gezelle

'Na de overwinning van vorige week thuis tegen Pulderbos trok SKS met het nodige vertrouwen richting Oosthoven', zegt Steven Haest SKS. 'Het beloofde een spannende wedstrijd te worden mits winst kon het Oosthoven op 7 punten zetten en dus een gouden zaak doen voor een top-5 klassering.

Het was dan ook SKS dat goed uit de startblokken kwam. Na 5min kan Verlooy een verre inworp van Geerinckx tot bij Zamrouni koppen die de 0-1 binnenlegt.

Op het kwartier krijgt SKS de ideale kans om zijn voorsprong uit te diepen vanop de stip. Mertens zet zich achter de bal maar Todaro redt knap en ook in de herneming geraakt Verlooy niet voorbij de doelman.

Heel veel kansen vallen er niet meer te noteren. Er is nog Verlooy die met een kopbal Todaro nog aan het werk zet. Oosthoven kan enkel wat dreigen met enkele voorzetten en schoten vanop afstand maar echte kansen kunnen we dit niet noemen.

De tweede helft toont een heel ander gezicht. Het is nu Oosthoven dat het gevaarlijkst is en Herentals dat amper Todaro kan bedreigen. De thuisploeg raakt nog 2 maal het doelhout mede doordat Maes sterk staat te keepen.

En na mistasten in de eigen verdediging kroont Maes zich tot man van de match door oog in oog met de Oosthovense aanvaller aan het langste eind te trekken. 

Maar zo kan SKS toch de overwinning opdragen aan Leonie Peeters die woensdag ter wereld kwam en vanaf nu, samen met grote zus Louise, de grootste supporter zal zijn van papa Jonas Maes.

SKS wint dus voor de 2e week op rij onder Holemans als trainer en houdt het tevens 2 maal de 0. Volgende treffen thuis tegen Punt-Larum dat 3 geklasseerd staat.' (sh)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto