Op de eerste speeldag van het seizoen stond voor SKS meteen de thuiswedstrijd tegen Immer Voort op het programma.

'SKS dat het seizoen met ambitie start nam de het spel de eerste helft in handen maar toch waren het de bezoekers die voor het eerste doelgevaar zorgden', zegt Steven Haest, sportief verantwoordelijke. 'Maar grote kansen vallen er niet te noteren in de eerste helft niet voor SKS, niet voor Immer Voort.

Het is vooral een uitputtingsslag waarin SKS de jongens van Immer Voort laat lopen. Zij zijn dan ook blij dat ze met 0-0 kunnen gaan rusten.

De eerste helft heeft duidelijk krachten gekost voor Immer Voort. SKS start sterk en ontwikkelt een hoog tempo. Na enkele minuten ziet het de openingstreffer onterecht afgekeurd worden nadat Bovri vanuit buitenspel de 1-0 binnentrapt.

De bal kwam echter van de voet van een Immer Voort speler. Deze goal had dus nooit afgekeurd mogen worden. Maar niet veel later hangt de 1-0 toch tegen de netten. Het is Matthys die na een stilstaande fase vrij mag binnenkoppen.

Het gaat duidelijk te snel voor Immer Voort dat afziet. De kansen voor SKS volgen zich op waarbij Bovri 2x identiek de deklat treft. Een kwartier voor tijd is het toch Bovri die in 2e instantie de 2-0 binnenlegt.

5 minuten voor affluiten bedient Verlooy mooi V. Van Gestel die prachtig het leder over de doelman stift en de 3-0 eindstand op het bord zet.

SKS start het seizoen met een overwinning. Volgende woensdag om 19u speelt SKS op het veld van Booischot.'