U bent hier

KSKS Herentals – KFC Ezaart Sport 1-0 : SKS haast zeker van periodetitel

Herentals
27.10.2019 - 17.59u
Door: Herman Gezelle

Mits winst was de periodetittel zo goed als zeker voor KSKS Herentals. Door een wijziging in de kalender van concurrent Punt-Larum, weten de Heylen-boys pas in maart of deze effectief naar SKS gaat.

'Dat het tegen Ezaart een moeilijke match ging worden werd meteen duidelijk', zegt Steven Haest, sportief SKS-manager.  'SKS had het heel moeilijk met de speelwijze van Ezaart dat sterk speelde. Er was dan ook voortdurend dreiging van de bezoekers zonder echt grote doelkansen.

SKS zelf kreeg wel enkele kansjes maar doelman Van Es echt verontrusten deed het niet. Tot na een half uur, Van den Brande een bal kan binnengehouden, ie duidelijk een halve meter buiten was. Maar de scheidsrechter laat doorspelen. De bal belandt bij Djemesi die zijn tegenstander voorbijloopt en de bal hard in doel verwerkt (1-0).

SKS gevleid op voorsprong.

De rest van de wedstrijd verloopt gelijkopgaand.  Ezaart is de betere ploeg zonder de thuisploeg echt in gevaar te brengen. SKS heeft het moeilijk zijn spel te spelen en creëert amper kansen. Maar de score blijft wel op het bord staan.

De slechtste wedstrijd van het seizoen voor Herentals maar de 3 punten zijn wel binnen. De periodetitel is zo goed als zeker.

Na de wedstrijd barstte in de kantine een feestje los bij de thuisploeg dat pas in de vroege uurtjes eindigde (foto).'  

Philippe Verlooy/ Steven Haest/ Nnieuws.imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto