U bent hier

KSKS Herentals – KFC Heultje 7-2 : 'Koploper overtuigend'

Herentals
11.11.2019 - 18.15u
Door: Mark Jaspers

'Na het gelijkspel van vorige week tegen Olen United, hadden de jongens van coach Gerd Heylen iets goed te maken', zegt Steven Haest, sportief manager SKS. 'Mits het verlies van Punt-Larum, kon SKS terug de leiding nemen.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisploeg. Na 8 minuten kon Verlooy vanop corner de 1-0 binnenkoppen. Maar de vreugde was van korte duur.

Eén minuutje later hingen de bordjes alweer gelijk. Een vrije trap werd snel gegeven, waardoor de thuisploeg nog niet aan het opletten was. Alpaerts profiteerde hiervan en knalde het leer vanop 20 meter staalhard voorbij Maes.

Toch even schrikken voor de thuisploeg. SKS is echter niet uit haar lood geslagen en blijft kansen creëren. Niet veel later staat het 2-1. Vercammen mag alleen op de doelman afgaan en legt de bal simpel binnen. En nauwelijks enkele minuten later is het Nuyes, die de 3-1 kan binnenleggen. Heultje zelf kan hier maar bitter weinig tegenover zetten.

Na de rust is het toch Heultje, dat nog eens de neus aan het venster steekt met een vrije trap die aan de eerste zone in doel wordt verlengd door Van Boxel. Genoeg om het vuur terug aan de lont te steken. Binnen de minuut staat het  4-2 via Verlooy, die simpel met het hoofd kan binnentikken.

Binnen de 10 minuten staat het 6-2 via Verlooy, die knap zijn hattrick vervolledigt en Jonas Van Gestel die vanop afstand zijn rekening bij SKS opent. Het doelpuntenfestival is nog niet gedaan en met nog iets meer dan 10 minuten te gaan, pikt Vince Van Gestel zijn doelpuntje nog mee vanop de stip.

Met deze ruime overwinning komen de jongens van SKS weer aan de leiding van het klassement en met de topper volgende week tegen Oevel, staat er veel op het spel.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto