U bent hier

KSKS Herentals – KFC Tongerlo 3-0 : 'KSKS op kop klassement, de Max opent score'

Herentals | Neteland
15.09.2019 - 21.57u
Door: Herman Gezelle

Met 10 op 12 mocht KSKS al best tevreden terugblikken op een geslaagde competitiestart. 'De eerste 5 minuten van de wedstrijd waren nog wat aarzelend van SKS, waarbij Tongerlo enkele keren de neus aan het venster steekt', zegt Steven Haest, sportief manager.  '2x belandt een voorzet bijna onder de lat in doel, maar Maes staat heel attent te keepen. Dit was het signaal voor SKS om de wedstrijd in handen te nemen.

Na een corner stond Van Grieken helemaal alleen aan de 2e paal en dat moet je Max niet geven: 1-0.  SKS bleef op het gaspedaal duwen, maar keer op keer was de afwerking onvoldoende.

Na de rust bleef SKS op zoek gaan naar een bevrijdende 2-0 voorsprong. Na 20 minuten in de 2e helft is het dan toch raak voor de thuisploeg. 2-0 op naam van Djemesi, die netjes afwerkte op aangeven van Schenck. Hoe lang het duurde voordat het 2-0 was, zo snel valt de 3-0.

Enkele minuten na de goal is het Vince Van Gestel die een corner prachtig op het hoofd van Verlooy schildert, die de bal perfect naast de paal binnenkopt. SKS laat het nog na om de score verder uit te diepen en zo blijft de 3-0 op het bord staan.

Na het gelijkspel van Oevel en verlies van Netezonen staat SKS fier op kop van het klassement. Volgende week wacht Punt-Larum. De eerste grote test van het seizoen.' (sh)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto