U bent hier

KSKS Herentals – Wiekevorst 5-1 : SKS vlot naar 3-punter

Herentals
14.10.2019 - 13.27u
Door: Mark Jaspers

De eerste tegen de voorlaatste in de stand. Op papier een makkelijke avond voor de thuisploeg. De eerste helft klopte dit volledig maar met de 2e helft zal trainer Gerd Heylen toch niet tevreden zijn.

'We waren nog maar enkele minuten aan het voetballen wanneer de 1-0 op het bord stond', zegt Steven Haest, sportief manager.   'Een voorzet van Vince Van Gestel wordt ongelukkig door een Wiekevorst verdediger in eigen doel verwerkt. Dan is er een uitstekende Maes nodig die zich 1-op-1 met een Wiekevorst aanvaller de sterkste toont.

Halfweg de eerste helft brengt Verlooy met een individuele actie de stand op 2-0.

De laatste minuten van de eerste helft waren er teveel aan voor Wiekevorst eerst is het Vince Van Gestel die de 3-0 binnen prikt waarna Djemesi dit nog eens herhaald op aangeven van Verlooy.

4-0 bij de rust waarvoor SKS zelf niet hun beste voetbal nodig hadden. Het hadden er echter meer kunnen zijn Vercammen verwerkte het leder voorbij de doelman maar een verdediger kon nog terugkeren en op de lijn een doelpunt vermijden.

Wie dacht dat het nog een doelpuntenfestival zou worden kwam bedrogen uit. Hoewel Wiekevorst snel kon tegenscoren via Huygen was de 2e helft een maat voor niets. De thuisploeg speelde slordig en geregeld werd er wat geklungeld maar van echte dreiging van Wiekevorst kunnen we niet spreken.

Het is Djemesi die nog het dichtste bij een doelpunt komt maar zijn volley wordt uitstekend gered door Vanberghen. Tien minuten voor het einde is het dan toch nog raak en op wat voor een manier.

Vince Gestel zet zich achter de bal bij een corner en verstuurd de bal richting 2e paal. Niemand raakt het leer nog aan dat aan de 2e paal in doel beland.

Een wedstrijd met 2 gezichten maar deze klus is ook weer geklaard door SKS. Volgende week zal het niet zo gemakkelijk gaan. Dan moeten de 3 punten worden opgehaald op verplaatsing bij Mol Wezel, de nummer 3 uit de stand.'

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 15.11.2019 - 09.41u

Nationale en Provinciale Voetbalwedstrijden dit weekend

Nationale en Provinciale Voetbalwedstrijden dit weekend
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 14.11.2019 - 19.30u

Sluikstorter van bierblikjes gevat : Schriekenaar ontmaskert

Heist op den Berg 14.11.2019 - 19.29u

Drie winnende energieburgerbewegingen komen uit de provincie Antwerpen

Drie winnende energieburgerbewegingen komen uit de provincie Antwerpen
Herentals | Kempen regio | Turnhout regio | Westerlo 14.11.2019 - 19.22u

Voorbeeldig Geel bezoekt Ten Aard

Voorbeeldig Geel bezoekt Ten Aard
Geel 14.11.2019 - 19.09u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto