KFC Lentezon mocht op zaterdagavond op bezoek bij Oud-Turnhout. Lentezon moest het rooien zonder langdurig gekwetsten Jannik Cools, Goots, Roes en Belmans.

Bovendien was Rik Pauwel onbeschikbaar wegens vakantie en zat Schilders de tweede van zijn drie schorsingsdagen uit.

'Oud-Turnhout vecht nog steeds tegen de degradatie', zegt Maarten De Voeght, Lentezon-coach. ' De thuisploeg begon dan ook met het mes tussen de tanden. Na 1 minuut mocht Oud-Turnhout ingooien aan de grote backlijn van Lentezon.

De bal werd voor doel gegooid, waar Atakan de bal tegen de netten mocht koppen (1' 1-0 Atakan). Oud-Turnhout overklaste de bezoekers in elk aspect. Opnieuw na een inworp mocht Azeuini wegdraaien van zijn verdediger en vrij aanleggen vanop 25 meter. Met een droge knal maakte Azeuini er 2-0 van (12' 2-0 Azeuini).

Lentezon ontsnapte na slecht ontzetten nog aan een zeer vroege 3-0.

Nog voor het halfuur kon Jasper Cools milderen (28', 2-1 Jasper Cools). Nog geen tien minuten later nette Dierckx de gelijkmaker op voorzet van De Weer (35' 2-2 Dierckx). Lentezon mocht gaan rusten met een gevleide 2-2.

De tweede helft begon zoals de eerste. Na zwak ontzetten door de defensie van de bezoekers, ging Atakan neer in de 16. Ref Wagemans beloonde de aanvaller met een penalty. Detemmerman zette deze feilloos om (50', 3-2 Detemmerman). Trainer De Voeght greep in en bracht Berre De Backer in de plaats van Theuwissen.

Tien minuten voor tijd werd Vermeiren aangetrapt door Borghs. Ref Wagemans legde de bal voor de tweede maal op de stip. Julien trapte het leer tegen de touwen voor de late gelijkmaker (81', 3-3 Julien).

Lentezon voerde de druk op en 2 minuten voor tijd zette Berre De Backer zich door op de rechterflank. Zijn voorzet belandde bij Dierckx, die met de tweede van zijn avond Lentezon richting de overwinning trapte (88', 3-4 Dierckx).