'De verplaatsing naar Oud-Turnhout is nooit gemakkelijk. Maar SKS wilde de 3 punten mee naar Herentals nemen.

Beide ploegen starten afwachtend, maar het balbezit was wel voor de bezoekers.
In minuut 15 was er de eerste kans via Jef Verlooy maar die besloot voorlangs, de thuisploeg antwoordde met een afstandsschot dat ver overvloog. SKS ging harder aandringen met enkele mooie kansen via Baba en Jef Verlooy, maar de bal ging er niet in dit ook dankzij een sterk keepende thuisdoelman.

Jens Lars werd nog 1 keer op de korrel genomen maar bokste de bal weg. Ruststand 0-0.

SKS zette de tweede helft vanaf de 1e minuut hoog druk.  De kleine kansen volgende zich op, maar de thuisploeg kwam er soms snel uit via hun super snelle spits Aren.

In minuut 65 was het dan toch raak op een voorzet van Verlooy, Baba kopte de bal tegen de netten : 0-1. Nog geen 5 minuten later stonden de bordjes weer gelijk na een mooie aanval van de thuisploeg.

De druk werd opgevoerd en de thuisploeg kwam werd op hun eigen helft geduwd. Na een bal op de lat van Verlooy en enkele afstandschoten via Van Gestel en Lambrechts bleef de stand 1-1. Met nog 5 minuten op de klok en corner nr 7 was het weer Baba die de 1-2 binnenknikte.

De thuisploeg zette alles op alles in de laatste minuut maar zonder resultaat.
Zo blijft SKS onbedreigd leider en gingen de 3 punten mee naar Herentals.'

Pulle, KFC Mol en Wechelderzande wonnen ook hun match vanavond.  SKS behoudt 3 punten voorsprong op eerste achtervolger Pulle, en 4 op KFC Mol en Wechelderzande.