Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma, wat al jaren op zolder ligt, is? Of de juwelencollectie van een oudtante: verkopen of bewaren?

De antwoorden op deze vragen kunt u binnenkort krijgen bij Golfclub Witbos op zondag 31 maart van 13u tot 17u in Noorderwijk, Witbos. Op deze middag staat Golfclub Witbos volledig in het teken van het Kunst & Curiosa evenement dat Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen samen met Golfclub Witbos
organiseert.

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement taxeren taxateurs Paul Dumay, eigenaar van kunsthandel Art Dumay, en Mark Haasnoot uw meegenomen kunst- en antiek objecten, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook boeken, juwelen, porselein en ander kleingoed. Daarbij geven zij informatie over de geschiedenis van uw object en de waarde hiervan.

Over Kunsthandel Art Dumay

Art Dumay is van oudsher een kunsthandel in Nuenen, net over de grens bij Eindhoven, al zijn we tegenwoordig naast kunsthandel ook een projectbureau. Zo bieden we niet alleen taxaties, restauraties, inlijstingen en kunstbemiddeling door middel van online verkoop aan, maar organiseren we ook kunstgerela-teerde evenementen. Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor collectioneurs, bedrijven en instellingen.

Over Golfclub Witbos

Golfclub Witbos ligt verscholen ten midden van de stille Kempen in een prachtige groene omgeving. De terreinen zijn gelegen midden in een oude Britse legerkazerne. Het Spartaanse karakter van deze voormalige legerbasis is zo veel mogelijk behouden gebleven.

Naast onze 13 holes baan kan je er ook onze gezellige Bar & Bistro, The Engineers Club terugvinden. Voor iedereen toegankelijk. De rustige omgeving, prachtige natuur, een mooie vergaderzaal en een gezellige lounge om seminaries, recepties en feesten in te organiseren.

Verder nog eventhallen met verschillende afmetingen van 600m², 2.400m² en 3.000m² voor het organiseren van huwelijksfeesten, evenementen, personeelsfeesten of beurzen.' (pp)