De laatstejaarsstudenten van de Stedelijke Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten stellen hun afstudeerprojecten tentoon in De Halle.

Eind juni stak de eerste lock down een stok in de wielen van de jaarlijkse tentoonstelling met de afstudeerprojecten. De goesting om toch met hun werk naar buiten te komen ging echter niet over bij de leerlingen.

De geëxposeerde kunstwerken zijn het verbluffende resultaat van een 5-jaar durend artistiek leerproces in de academie. De thema's én de technieken van de afstudeerprojecten zijn zeer persoonlijk en uiterst divers, waardoor een bezoek aan deze expo een boeiende ervaring wordt voor de bezoeker.

Het is een uitgelezen moment voor het geïnteresseerde publiek om kennis te maken met de resultaten van een jaar werken in de verschillende artistieke ateliers van Kunstacademie.Geel.

Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen de kunstacademie van Geel en CC de Werft.

Deelnemende kunstenaars

Atelier keramiek: Anne Boyen - Paula Heylen - Hanne Jacobs - Hilde Lievens - Nelly Pauwels - Gerda Sas - Marleen Santermans - Ana Paula Stynen

Atelier schilderkunst: Magdalena Deconinck - Jan Eeman - Suzy Leysen - Marie Louise Peeters - Pascal Snoeckx

Atelier tekenkunst: Monique Beukelaers - Ingrid De Bal - Katrien Willems

Beeldatelier 3de graad: Jitse Tobback

Locatie en tijdstip
De Halle, Markt 1, 2440 GEEL

De tentoonstelling is van vrijdag 18/12 t.e.m. zondag 03/01 alle dagen geopend van 10 u tot 17 u.  Gesloten op 25 december en 1 januari. Inkom gratis

www.kunst.academiegeel.be  www.dewerft.be