U bent hier

Kunstendag voor kinderen op 19 november in cc 't Schaliken

Herentals | Neteland
16.11.2017 - 20.28u
Door: Mark Jaspers

Elk jaar op de 3e zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven. Er is aan iedereen gedacht: aan erg jonge en iets oudere kinderen, tot twaalf jaar. Hun (groot)ouders, ooms, tantes , broers en zussen zijn even welkom.

Alle kunsten komen aan bod: theater, film, muziek, dans, architectuur, literatuur, beeldende kunst en combinaties daarvan. Je kan voorstellingen bijwonen, je op een tentoonstelling laten rondleiden of aan een workshop meedoen. Wedden dat je achteraf goesting hebt op meer?

Kunstendag voor Kinderen is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur dat wordt georganiseerd door het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

info@kunstendagvoorkinderen.be - www.kunstendagvoorkinderen.be

Tijdens de Kunstendag voor Kinderen staan er heel wat activiteiten op stapel. De kinderen kunnen er onder meer kleien, tekenen, schilderen en collages maken. De begeleiding gebeurt door de Academie voor Beeldende Kunst.

Waar : cc 't Schaliken - foyer
Grote Markt 35 - 2200 Herentals
Wanneer : zondag 19 november 2017 van 13:00 tot 17:00
Organisatie : CC 't Schaliken
Prijs : gratis - www.schaliken.be


imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto