Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kunstwerk voor Dr. Paul Janssen aan gevel J&J Beerse

J&J Beerse : kunstwerk eerbetoon aan Dr. Paul Janssen

Johnson & Johnson in Beerse - ex-Janssen Pharmaceutica - hield dit weekend opendeur voor hun teams,  hun familie en vrienden.  J&J kreeg zo'n 8.250 aandachtige bezoekers over de vloer.   Opvallend toch was het aangepaste logo ter ere van Dr. Janssen aan het onthaalgebouw van het wereldbedrijf.

Stichter Dr. Paul Janssen staat voor altijd internationaal erg hoog aangeschreven aan de top van de medische wereld.  Op het kunstwerk tegen de muur van het onthaalgebouw prijkt : Dr. Paul Janssen, Center for Science & Innovation.

 

Dr. Paul Janssen Award

Paul Janssen overleed op 11 november 2003 onverwacht op 77-jarige leeftijd. Hij liet zijn vrouw, Dora, hun vijf kinderen en 13 kleinkinderen na, —alsook een ongeëvenaard record van verwezenlijkingen in de farmaceutische wetenschap. Het eerbetoon dat zijn innovatieve geest het beste eert, is de Dr. Paul Janssen Award for Biomedical Research, die Johnson & Johnson in 2005 in het leven riep te zijner nagedachtenis om "creativiteit in biomedisch onderzoek te bevorderen, te erkennen en te belonen".  Foto J&J en H. Gielen/N.

J&J Beerse

J&J Beerse

J&J Beerse

J&J Beerse

J&J Beerse

J&J Beerse

Dr. Paul Janssen - foto J&J

Dr. Paul Janssen - foto J&J

Turnhoutseweg 30, Beerse, België

J&J Beerse : kunstwerk eerbetoon aan Dr. Paul Janssen

Deel dit artikel