Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

KVC Lille Poederlee - VC Herentals 2-0 : 'VC in gevarenzone, en mist 7 basisspelers' (1)

KVC Lille (Poederlee) - VC Herentals eindigde op 2-0.  Hiermee blijft VC in de gevarenzone.   Het jonge team van voorzitter Dirk Dierckx moest op Poederlee 7 basisspelers missen. 

Een onoverkomelijke aderlating zo blijkt.  Met nog 2 wedstrijden te gaan, gaat stilaan het alarm af op Sint-Janneke Herentals.  'Maar het positivisme gaat zegevieren', zegt Jan Deckers, communicatie VC Herentals.

'Zeven basisspelers moeten missen -gekwetsten en geschorsten- doet in de eindfase van de competitie pijn. Maar met nog 2 matchen te gaan, blijven we zeker positief. De gemiddelde leeftijd van ons team is amper 20 jaar.  We willen onze jongeren alle kansen geven, daar heeft het bestuur bij aanvang van het seizoen gemotiveerd voor gekozen.

Om resultaten op termijn te boeken, moet je tijd geven om te groeien.

Lille Poederlee kwam sterk aan de aftrap : in de 15' werd het 1-0.  In de slotminuten verdubbelden de Hegge-boys de score : 2-0, 87'.

In 2e Provinciale B zakken 2 ploegen rechtstreeks af, met nog een eindronde voor een extra afzakker in tweede.  In alle geval viel vandaag nog geen beslissing.'

Later meer met verslag wedstrijd.

Deel dit artikel