'We zijn verheugd te kunnen meedelen dat KVC Westerlo een nieuwe aanwinst heeft aangetrokken', zegt Jan Caers KVC. 'Neen, ditmaal geen voetballer maar wel een fris talent binnen de commerciële cel. We stellen hem graag even voor.

Dennis Wijns start als kersvers commercieel medewerker, is 23 jaar, afkomstig uit Averbode en behaalde een diploma advanced business management. "De sportwereld en de commerciële sector kunnen combineren is altijd een droom geweest", aldus een enthousiaste Dennis.

Als ex-jeugdspeler van KVC Westerlo kreeg Dennis vorig seizoen de kans zijn stage bij KVC Westerlo af te werken. Mede door de vlotte samenwerking krijgt hij nu de kans om fulltime aan de slag te gaan binnen onze club.

Door de uitbreiding van de commerciële cel en de financiële inspanningen van onze nieuwe investeerder zullen projecten die al langer op de plank lagen van onder het stof gehaald worden. De uitwerking hiervan kan de commerciële werking weer op een volgend niveau brengen. Dennis zal ook zorgen voor verdere ondersteuning naar partners toe.

Je kan in de toekomst dus ook door Dennis gecontacteerd worden aangaande business seats, sponsoring en business activiteiten.

Wie contact wil opnemen met Dennis, kan hem bereiken op het nummer: 0472 03 19 00 of via dennis.wijns@kvcwesterlo.be