Voor Antwerp leek het met bijna 3000 meegereisde fans wel een thuiswedstrijd in het Kuipje. Toch moest de Great Old het spel aanvankelijk ondergaan. In een open wedstrijd voetbalden de Kemphanen de beste kansen bijeen.

Na 20 minuten brak Sherjill MacDonald door en plaatste de bal via de paal binnen: 1-0. Naarmate de rust naderde kwam Antwerp beter in de wedstrijd. en dat leverde een minuut voor de koffie ook de gelijkmaker op. Maynard kopte een corner van Bostock tegen het net.

Minder hoogstaand voetbal in de 2e helft, maar nog steeds veel inzet. Een kwartier voor affluiten glipte MacDonald opnieuw door de bezoekende defensie. Met een beetje geluk kreeg de Nederlander het leer voorbij Sengier. Het bleef 2-1, waardoor Westerlo opschuift naar een 2e plaats naasr Eupen.  Antwerp staat vijfde.  Het feestje in 't Kuipje en in 't Hoeveke duurt nog voort...   Foto's Leo Brouwers / Nnieuws.