Harm van Veldhoven is de opvolger van Dennis van Wijk bij de Kemphanen. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander was nog maar net terug van India, waar hij drie maanden lang Delhi Dynamos coachte.

Harm van Veldhoven (52), die als trainer eerder al eersteklassers Lommel, Germinal Beerschot, Cercle Brugge en KV Mechelen onder zijn hoede had, moet KVC Westerlo weer doen aanknopen met zijn sterke competitiestart. Als trainer werd hij kampioen met SK Lommel en FC Brussels in tweede klasse.

Van Veldhoven had ook andere opties, maar uiteindelijk was zijn keuze voor Westerlo niet onlogisch. Tenslotte woont de man, die in India nog Alessandro Del Piero trainde, in Mol Wezel, niet zo heel ver van Westerlo.

Van Veldhoven behaalde als één van de eersten het Pro-license diploma van de KBVB in 2001.  Als hoofdcoach heeft hij in totaal 264 officiële competitiewedstrijden in de Belgische 1e Klasse en 130 wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie achter zijn naam staan.