KVC Westerlo heeft na drie nederlagen nog eens kunnen winnen, 3-0 tegen de KV-kustjongens. De Kemphanen verzekeren zich zo van het behoud.  Er mocht dus om en rond 't Kuipje gefeest worden tot de kleine uurtjes.

De wedstrijd startte aan een erg laag tempo. Beide ploegen leden te vaak balverlies. De openingstreffer was toch voor Westerlo: Geudens bedankte Schouterden in de 26' voor de knappe assist. Nog geen 10 minuten later zorgde Schouterden zelf voor de dubbele voorsprong. Hij snelde de 16 meter in en struikelde over het been van Schmisser. Schouterden liet Ovono kansloos vanaf de stip, 2-0.

De rust bracht geen soelaas voor de kustjongens. Het spelniveau zakte verder naar beneden en het zag er niet naar uit dat er nog opwinding zou komen in 't Kuipje. De ingevallen Aoulad kon na een diepe bal van Mustoe in de 82e minuut de 3-0 eindcijfers op het scorebord zetten na een fraaie individuele actie.

Westerlo verzekert zich met de overwinning van een verlengd verblijf in 1e klasse en heeft de kater van de 6-0-nederlaag tegen Kortrijk meteen doorgespoeld.

26' Geudens 1 - 0
35' Schouterden (pen) 2 - 0
82' Aoulad 3 - 0.